Bäcka Gård

Seminstationen Bäcka Gård

Seminstationen på Bäcka Gård har funnits i drygt 20år. Vi tar emot ston till våra egna hingstar samt till alla tillgängliga hingstar som har löst betäckningslicens.

Tropic Line H e.Tornesch u.Everlast


Personlig service är vårt ledord och vi månar  därför om att hålla seminstationen på en lagom storlek för att på så vis försäkra oss om att allt hinns med och sköts på önskvärt sätt.

Vi gör vårt bästa för att tillgodose stoägarnas önskemål och tycker det är väsentligt att skapa en så lugn tillvaro som möjligt för att minimera stress hos stona och ger därför stona  möjlighet till daglig utevistelse i enskilda hagar.

Sedan 2010 är det stoägarnas ansvar att själva anmäla sina ston på sprangrulla.se. Det är väldigt viktigt att detta görs korrekt innan ditt sto anländer till oss för betäckning. Självklart kan vi vid behov hjälpa er med tips och råd om ni stöter på problem vid registreringen.

Klicka här för att komma till språngrulla.

Tornesch och Turmalin finns tillgängliga under säsongen 2016 på såväl färsk som fryst semin.

Vid bokning eller om ni behöver hjälp med registrering eller vid övriga förfrågningar vänligen kontakta Thomas Feldt på telefon 0708-780819.

True Line H e.Turmalin u. Elatine

Avgifter på seminstation Bäckagård 2014

Stationsavgift för Heliotrops hingstar bjuder vi på vilket innebär att ni inte faktureras för någon stationsavgift om ni betäcker med någon av våra hingstar på vår station. I övrigt gäller:

Stationsavgift externa hingstar TAI per säsong: 2000 kr
Stationsavgift externa hingstar FAI per säsong: 2000 kr

Veterinäravgift per säsong (3 brunster): 1800 kr (inkluderar dräktighetskontroll 90 dygn).

Uppstallning per dygn: 150kr

Uppstallning med föl per dygn: 200 kr

Transportkostnad per skick med TNT för Tornesch och Turmalin TAI inom europa (inkl emballage): 65 EUR. Inom Sverige 350 kr (inkl emballage)

Alla avgifter är exklusive moms

Om du vill komma i kontakt med vår veterinär Helena Hugoson Feldt: 0733 220473
För fler uppgifter se faktablad för respektive hingst på www.sprangrulla.se

Comments are closed.